0348-493000 info@ccapp.nl

De-mmo Instrument voor Multi Moment Opname

De MMO van CCAPPMet de MMO app bent u in staat om snel inzicht te krijgen in uw tijdsbesteding. Of het nu gaat om de werkzaamheden van een verpleegkundige of het specifiek volgen van een administratief proces.

Meten met de MMO applicatie

De MMO biedt u de mogelijkheid om elke minuut de activiteit van dat moment vast te leggen, onderbrekingen te registreren en te typeren en eventuele verspillingen in kaart te brengen. Na afloop van de meting zijn de resultaten direct beschikbaar. De rapportage is overzichtelijk en laat op detailniveau de informatie zien.

Sectoren

De MMO wordt veel gebruikt binnen de gezondheidszorg als onderdeel van Lean verbeterprojecten en is bijzonder geschikt voor Continu Verbeteren. De applicatie is goed toepasbaar in andere sectoren.

Meertalig

De MMO kent een aparte taalmodule en is daarmee eenvoudig om te zetten naar andere talen. Er is al een Engelstalig -en Franstalige versie voor de gezondheidszorg.

Besparing

Naast de eenvoudige meetmethode en de overzichtelijke rapportage bespaart de u veel tijd aan data-invoer. Dat is met onze app overbodig geworden. De app kan door iedereen na een korte training gebruikt worden.

De MMO kent een eenvoudige licentiestructuur die afhankelijk is van het aantal afdelingen.

Wilt u meer weten? Ga naar de website De-MMO.nl.

Ontwikkeling

Onze apps zijn gebaseerd op ons in eigen huis ontwikkelde interview-systeem. Dit systeem wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de Sustainability Guide.