0348-493000 info@ccapp.nl

KJU PASS matcht de professionele ontwikkeling

KJU Pas laptopMet KJU PASS (Q PASS) bent u in staat de professionele ontwikkeling van uw medewerkers te matchen met de gewenste ontwikkeling van de afdeling of de gehele organisatie. Door een transparante dialoog, waarin de persoonlijke ambitie van elke medewerker is gematcht met de ambitie van de afdeling. Op basis van verifieerbaar gedrag of andere feiten.

Opleidingsadvies

KJU PASS zorgt voor een op de ambitie afgestemd persoonlijk opleidingsadvies (que’s). Hierin is rekening gehouden met de mogelijkheden van uw organisatie. Op deze manier verbinden wij de collectieve persoonlijke ambitie met de ontwikkelbehoefte van de afdeling. We brengen de verschillen tussen medewerkers en afdeling of organisatie haarfijn in beeld.

Alignement

KJU PASS is de methodiek voor alignement binnen de organisatieontwikkeling. Top down ontwikkelbehoeften en bottom up gedefinieerde individuele ambities ontmoeten elkaar in een overzichtelijk framework.

KJU PASS en de gezondheidszorg

Voor de gezondheidszorg hebben we de systematiek gebaseerd op de 7 rollen van de Canmeds. Voor andere sectoren is deze nog in ontwikkeling.

Ontwikkeling

Onze tools zijn gebaseerd op ons in eigen huis ontwikkelde interview-systeem. Dit systeem wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de Sustainability Guide.