0348-493000 info@ccapp.nl

Sustainability guide als hulpmiddel om een diagnose te stellen

Het Sustainability Model is een hulpmiddel om een diagnose te stellen, om een voorspelling te doen hoe de implementatie van het verbeterproject de grootste kans van slagen heeft.

Een van de hoofdredenen waarom het moeilijk is om kwaliteitsverbetering in een organisatie te integreren is dat veel van de veranderingen die zijn geïmplementeerd, onvoldoende zijn geborgd. De literatuur laat zien dat in 70% van de gevallen, organisatorische veranderingen niet slagen (Daft en Noe, 2000. Beer en Nohria, 2001).

Duurzaamheid

Om de duurzaamheid van verbeteringen aanzienlijk toe te laten nemen voor patiënten en de zorginstellingen (cure en care), is het NHS Sustainability Model en Handleiding ontwikkeld. Teams die betrokken zijn bij verbeterinitiatieven binnen de eigen organisatorische eenheid of organisatie kunnen dit gebruiken.

De Sustainability Handleiding geeft praktisch advies over hoe u de kans van slagen voor uw verbeterinitiatief kunt vergroten en tot een blijvend succes kunt maken.

Ontwikkeling

Onze applicaties zijn gebaseerd op ons in eigen huis ontwikkelde interview-systeem. Dit systeem wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de Q Team.